Bestillinger

Jeg tager ingen bestillinger i øjeblikket.
Udover at lave mine egne kreationer, tegner jeg også portrætter af dyr i blyant.
Jeg tilbyder 3 forskellige str i øjeblikket, men hvis du har noget andet i tankerne er du velkommen til at kontakte mig her.
 
Jeg tilbyder lige nu portrætter i disse mål:
A5: 14,8 X 21 cm ...

A4: 21 X 29,7 cm. ...

A3: 29,7 X 42 cm. ...
 
For malerier kan jeg kontaktes her, så finder vi ud af pris, str. etc.
Priserne er for 1 dyr pr. tegning, men for 500 kr kan du tilføje et ekstra dyr. Kontakt mig her for at bestille dit portræt.
Din plads på ventelisten er først sikret når jeg har modtaget et depositum, og jeg vil først gå igang med lige netop din tegning når jeg har modtaget det fulde beløb.
Alle mine tegninger er lavet med kærlighed og den største respect for “modellen” og kun med de bedste materialer. Når din tegning er færdig bliver den sat i passepatout, pakket ind og sendt til dig. 
Jo bedre et billede du sender til mig, jo bedre bliver din tegning. Vælg et billede der afspejler dit dyrs personlighed, farver og hvis den har nogle specielle kendetegn. Hvis du har svært ved at vælge så send gerne flere billeder, så kan vi vælge sammen. 
Medmindre tegningen er en gave kan du følge med i hvordan tegningen bliver til via min instagram eller facebookside. Det giver dig mulighed for at følge med i tegningens tilblivelse, men det giver dig også mulighed for at skrive til mig hvis du gerne vil ændre noget.
Når tegningen er færdig sender jeg dig et kopi via mail som du skal godkende, og på dette stadige kan jeg kun lave små rettelser hvis det ønskes. 
Så snart du har godkendt tegningen, vil du modtage en pris for fragt. Du kan kontakte mig på forhånd hvis du ønsker en ca. pris. Jeg sender altid mine pakker med tracking nummer så vi sammen kan følge tegningens vej sammen hjem til dig.
Når du så har modtaget din tegning, vil du så ikke være sød at sende mig en besked? Jeg vil så gerne høre om du er tilfreds med mit arbejde, og hvis jeg må, vil jeg gerne dele din oplevelse med andre via instagram of facebook. Jeg elsker at se mine tegninger i deres rette hjem efter jeg har brugt mange timer på hver og en.