Bestillinger

Udover at lave mine egne kreationer, tegner jeg også portrætter af dyr i blyant.
Jeg tilbyder kun en str. i øjeblikket.
 
Jeg tilbyder lige nu portrætter i disse mål:
Tegninger:
24X18 cm 
1000 kr.

Malerier:
Alle str.
Hvis du gerne vil bestille et maleri er det bedst at kontakte mig her, først da prisen komme an på str. og ønsker.
 

 Priserne er for 1 dyr pr. tegning, men får et mindre beløb kan der tilføjes flere dyr.

Kontakt mig her for at bestille dit portræt.
Din plads på ventelisten er først sikret når jeg har modtaget et depositum, og jeg vil først gå igang med din tegning når jeg har modtaget det depositum og jeg har kontaktet dig.
Alle mine tegninger er lavet med kærlighed og den største respect for “modellen” og kun med de bedste materialer. Når din tegning er færdig bliver den sat i passepatout, pakket ind og sendt til dig. Både tegninger og malerier kan rammes ind inden jeg sender dem til dig for et mindre beløb.
Jo bedre et billede du sender til mig, jo bedre bliver din tegning. Vælg et billede der afspejler dit dyrs personlighed, farver og hvis den har nogle specielle kendetegn. Hvis du har svært ved at vælge så send gerne flere billeder, så kan vi vælge sammen. 
Medmindre tegningen er en gave kan du følge med i hvordan tegningen bliver til via min instagram eller facebookside. Det giver dig mulighed for at følge med i tegningens tilblivelse.
Når tegningen er færdig sender jeg dig et kopi via mail som du skal godkende, og på dette stadige kan jeg kun lave små rettelser hvis det ønskes. 
Så snart du har godkendt tegningen, vil du modtage en pris for fragt. Du kan kontakte mig på forhånd hvis du ønsker en ca. pris. Jeg sender altid mine pakker med tracking nummer så vi sammen kan følge tegningens vej sammen hjem til dig.
Når du så har modtaget din tegning, vil du så ikke være sød at sende mig en besked? Jeg vil så gerne høre om du er tilfreds med mit arbejde, og hvis jeg må, vil jeg gerne dele din oplevelse med andre via instagram of facebook. Jeg elsker at se mine tegninger i deres nye hjem efter jeg har brugt mange timer på hver og en.