Working in coloured pencil • At arbejde med farveblyanter

Working in coloured pencil • At arbejde med farveblyanter

A new year is approaching, and hopefully it will be better than this one! Nothing really went as planned, but one thing that keeps me sane, are my pencils.

Going into the new year I have a bunch of new ideas in my head for both my  drawings and paintings, and I cannot wait for them to turn into reality. This year has taught me so many things and I feel like my knowledge of art has been pushed into new paths.

A long awaited Christmas break is coming, and I cannot wait to be fueled with new energi and spending time with my loved ones.

Merry Christmas!

_______________________

Et nyt åt står for døren, og forhåbentligt bliver det bedre end det sidste. Intet gik som jeg troede, men en ting der holder mig "grounded" er mine blyanter.

Jeg har så mange nye ideer jeg skal have gjort til virkelighed her i det nye år! Dette år har lært mig en her del både på godt og ondt, men jeg føler også at min viden indenfor kunst har ledt mig på nye stier der skal udforskes. 

en længe ventet juleferie står for døren og jeg kan ikke vente på at få ny energi og være sammen med dem jeg holder af.

Glædelig jul! 

 

 

 

Back to blog

Leave a comment