Working from home • Arbejde hjemmefra

Working from home • Arbejde hjemmefra

It has almost been three weeks since I returned home. I am trying to keep working at all the different project for uni and so far it is going well. I miss all the people back at uni. I miss talking to them, discussing ideas, receiving (and giving) critique to improve, and just being around likeminded people. 

Another thing is buying all the materials I need for work! As most stores are now closed, and many of them being far away from my home, I rely upon getting everything online and that is not really the easiest thing these days. I have some, so I can still paint with my oils and watercolours, and I have a few pencils left. What more can you really wish for?
Despite all of this I am happy to be back home with my family, but sad I did not get to say goodbye to everyone I love and care about back in Wales.

If you are reading this, stay safe and take care!

__________

 

Der er næsten gået tre ugen siden jeg kom hjem. Jeg prøver at holde trit med alle opgaverne fra uni, og indtil videre går det godt. Jeg savner all fra uni meget. Jeg savner at snakke med dem, diskuterer nye ideer, modtage (og give) konstruktiv kritik for at blive bedre men også at være iblandt mennesker med samme interesse. 

En hel anden side af en sag er at skaffe alle de materialer jeg skal bruge! Nu da mange af butikkerne er lukket, er jeg nød til at sætte min lid til at bestille alt hjem fra nettet. Jeg har heldigvis stadig mit oliemaling, vandfarver og nogle blyanter. Hvad mere har man brug for?

Til trods for alting er jeg dog mere end glad for at være hjemme hos min familie, men trist over at jeg ikke fik sagt på gensyn til alle jeg holder af i Wales. 

 

Hvis du læser dette, så pas på dig selv!

 

 

 

 

Back to blog

Leave a comment