What is going on? • Hvad sker der?

What is going on? • Hvad sker der?

A week ago I had to pack up everything in my studio, clean my room and prepare to return home, all in one day. As many of you know, the British government finally decided to close the unis. I am sad that I did not get to say goodbye to many of my friends. Everything is suddenly turned upside down, and working from "home" suddenly feels empty and strange. 


With all that being said, I am happy to be home! I got to clean and organize my studio space at my parent's house and hopefully all my materials will arrive during this week so I can continue my studies.

To everyone who reads this, I wish you all well and please be safe!
_________

For en uge siden skulle jeg pludselig pakke hele mit studie ned, gøre mit værelse klar og pakke for at tage hjem. Som mange af jer sikkert ved har den britiske regering endelig lukket alle universiteterne. Jeg er ked af, at jeg ikke fik sagt på gensyn til alle mine venner. Alt er vendt op og ned, og det føltes mærkeligt og tomt at sidde alene og arbejde.

Jeg er dog utroligt glad for at være hjemme! Jeg har fået rengjort og ryddet op i mit studie hos mine forældre og forhåbentligt får jeg alle mine materialer med posten i denne uge så jeg kan forsætte mit studie.

Til alle der læser dette, jeg håber du har det godt og pas på dig selv!

 

 

Back to blog

Leave a comment