The final year begins... • Det sidste år...

The final year begins... • Det sidste år...

It is already the final year of uni! When I started two years ago, I thought I had plenty of time but now graduation is approaching. When I look back at myself two years ago I see a big change, both  in my art and as a person. One thing uni has taught me that means a lot to me is that “failure” is okay. It is okay to experiment and not end up with an amazing result. I feel more free now than ever before, and for that I will be eternally grateful. Of course one big bump on the road is covid still being around. So far, this years has not been what I expected and during the summer I took a long needed break to gain my focus again and simply enjoy all the small things life has to offer you.

 Approaching the end of my adventure in Wales also forces me to think about the future and what it may hold. But trust me, my head is full of ideas and I know exactly where I want to go!

__________________________

Så er det allerede det tredje år her i Wales. Jeg husker tydeligt hvordan jeg syntes at tre år var lang tid, men nu nærmere slutningen sig. 

Når jeg kigger tilbage på mig selv, og min kunst, for to år siden er der virkelig sket en forandring, og kun i den positive retning. Uni har lært mig at det er “ok” ikke altid at lave ting til perfektion. Det er “ok” at lege og lære på samme tid, og måske ikke altid ende op med et godt resultat. JEg føler mig mere “fri” når jeg både maler og tegner, og det er jeg mere end taknemmelig for. 

Indtil videre har dette år ikke været helt som jeg havde håbet på, men det har også været det år hvor jeg har rykket mig mest, og efter en lang og tiltrængt ferie er jeg nu tilbage igen. 

Nu da min tid i Wales er ved at nå en ende og jeg også tvunget til at se på hvad fremtiden skal bringe, men jeg er heldigvis fuld af ideer. 

 

Back to blog

Leave a comment