Spring is here! • Så er det forår!

Spring is here! • Så er det forår!

Spring is officially here and I could not be happier!

Since the last post, many things have happened. I finally finished a painting that has been causing me a lot of trouble, and if my teacher would not have said anything I would probably still be working on it. I hardly ever leave my work until I am completely satisfied with what I have done, but sometimes it is okay to just let it go and start a new.

Leaving paint for the weekend gave me time to start my new project for my illustration course which involves creating and designing a dustjacket for a story of your own choice. I chose a book written by Bent Haller called "The war of birds" which I first encountered when I was a child. The drawing you can see above is gonna be part of the dustjacket once I get a chance to scan it in. I cannot wait to see how this project will turn out!

____________________

Nu er foråret her endelig, og jeg kunne ikke være gladere!
Der er sket mange ting siden min sidste blog (som jeg desuden først lige har opdaget kun er på engelsk!). Jeg er endelig færdig med et maleri som har voldt mig mange problemer og hvis ikke min lærer havde sagt at jeg skulle lade det ligge for nu, sad jeg nok stadig i studiet og malede. Jeg efterlader stort set aldrig nogen tegninger eller malerier ufærdige da jeg altid arbejder på dem indtil jeg er tilfreds - men jeg har også lært, at det nogle gange er okay bare at sige "det var det".

Da jeg ikke har malet noget nyt henover weekenden gav det mig tid til at starte på det næste projekt i illustration, hvor vi skal tegne/designe et bogomslag til en bog af eget valg. Jeg har valgt "Fuglekrigen" af Bent Haller, som mange af jer nok kender fra filmen af næsten samme navn og handling. Tegningen ovenover skal indgå i bogomslaget og jeg kan ikke vente med at se, hvordan det kommer til at se ud i sidste ende!

 

*Note!
This is the final layout of the dust wrapper!

Back to blog

Leave a comment