One year later... •  Et år efter...

One year later... • Et år efter...

Last year before my assessment, I did a painting of two puffins. I remember being extremely proud of it, even though I knew a lot of things were wrong with it. I had somehow managed to make a painting, and people could see what it was. Being around so many talented painters at my uni, I felt like I was falling behind as I had never really been painting anything since I was 8. After my assessment, I decided that next year I would paint another painting with puffins and see if I could see any improvements. I definitely can! I love it when all your hard work pays off. I tried to capture my process in a few images below, but I have to confess that I often get so caught up in working that I forget everything else. I cannot wait to continue to experiment even more with paint over summer!

________________

Sidste år inden eksamen malede jeg et maleri. På det maleri var to søpapegøjer, og jeg husker at jeg var simpelthen så stolt af det også selvom jeg vidste den var fyldt med "fejl". Jeg havde på en eller anden måde lavet et maleri med et tydeligt motiv folk kunne genkende. Da jeg var omgivet, og stadig er, af så mange talentfulde malere på uni havde jeg en konstant følelse af at jeg ikke kunne følge med, og da jeg ikke har malet siden jeg var 8 gav det jo god nok mening. Efter min eksamen da jeg fik min feedback, besluttede jeg mig for at jeg til næste sommer igen ville male et maleri af two søpapegøjer og se hvor langt jeg var kommet. Jeg kan uden tvivl se at jeg er blevet bedre. Det er en helt fantastisk følelse når ens hårde arbejde bærer frugt. Jeg har vedhæftet nogle billder nedenfor af min process, men jeg må indrømme at jeg tit glemmer både tid og sted, så jeg har aldrig ret mange billeder at vise. Jeg kan ikke vente med at experimentere hele sommeren med maling! 

Back to blog

Leave a comment