Happiness is... • Lykken er...

Happiness is... • Lykken er...

Reproducing your art is not the easiest thing! Besides doing work for uni, I have been looking into how to reproduce my work for better prints. I have always been taking pictures of it, but somehow the accuracy of the outcome was never really satisfying. I have always been like that though! I need to be happy with what I have done, or else the chances that I will post them are not that great. But now my scanner is here and I wonder why I have never invested in one before! It was quite expensive but so far worth it. I cannot wait to give it a go when I get more time on my hands! 

Further down you will be able to see a before and after picture. The one on the left is the "picture" and the one on the right is the "raw" scan. The first one is an old drawing of mine and the second one is from the inktober challenge last year,

Take care!

_________

At reproducere ens tegninger og malerier er ikke det nemmeste i verdenen! Udover mine opgaver fra uni, har jeg undersøgt i hvordan jeg kunne få bedre kvalitets prints. Jeg har altid taget billeder af dem, men aldrig været helt tilfreds med hvordan de så ud. Jeg er sådan indrettet at jeg skal helst være helt tilfreds med resultatet inden jeg viser det til nogen, og hvis jeg ikke er det bliver det i "skuffen". Men nu er min scanner her og jeg undrer mig over hvorfor jeg aldrig har købt en før. Den var dyr, men indtil videre det hele værd! Jeg glæder mig sådan til virkelig at prøve den af når jeg får mere tid!

Længere nede kan du se før og efter billeder. Det højre er billedet, og det til venstre er det "rå" scan. Den første er af en gammel tegning, og den anden er fra inktober sidste år.

Vi ses!

 

 

Back to blog

Leave a comment