A change of style... • At ændre stil...

A change of style... • At ændre stil...

So, last week I was told to change one of my final projects for uni as my teacher was not too fond of my watercolour test. So these past days I have been trying to come up with a new "style". It has turned out to be much more "rough" than what I would normally do, but at the same time I believe it is good for me to change my style from time to time. To be completely honest though, I liked the first drawing better than the rest. That is the wonderful thing about art, it keeps taking you in new directions! 

________________________________

I sidste uge blev jeg bedt om at ændre et af mine sidste projektor for uni da en af mine lærer ikke var helt vild med mine første tests. De sidste par dage har bestået af at prøve at finde en ny "stil". Det er endt ud med at være meget mere "rå" end hvad jeg normalt ville lave, men jeg tror også inderst inde, at det er godt for mig at komme lidt ud af min egen "stil". For at være helt ærlig kan jeg dog stadig bedst lide de først par tests jeg lavede. Men det er en af de fantastiske ting ved at have med kunst at gøre, det bliver ved med at overraske! 

 

 

Back to blog

Leave a comment